Hoppa till innehåll

Hälsokontrollen – vad visade resultatet efter tre veckor med 16 Weeks Of Hell?

Det händer verkligen saker med deltagarna efter bara tre av de 16 "helvetesveckorna".

De sju dansbandsprofilerna som genomgår tränings- och hälsokonceptet 16 Weeks Of Hell har nu klarat av den tredje veckan. För flera av deltagarna blev det en dramatisk vändning. Och en hälsokontroll gav en av besökarna ett besked som väckte känslor.

Missa inte tv-inslaget nedan där du möter några av profilerna med koppling till dansbandskulturen, som just nu genomgår det stentuffa programmet. Klicka på Youtube-rutan direkt nedanför annonsen för att starta filmen:

Sammanlagt sju profiler från dansbands-sfären genomgår just nu 16 Weeks Of Hell. Vi återkommer kontinuerligt med rapporter om deltagarnas utmaningar, framgångar, motgångar och resultat. För de som inte syntes i filmen kan vi berätta följande:

Tidigare Drifterssångerskan Erica Sjöström har haft en vecka med starka känslor, och där en enorm drivkraft och pannben får henne att genomföra samtliga träningspass även när det bär emot.

Röda Korset

Dansarrangören Ann-Cathrine Friberg vid Utängens Loge tränar med liv och lust, i ur och skur. Hon rapporterar om glädje och ökad styrka, men kände ett lätt sötsug när en mycket stor leverans av godsaker kom i veckan till den godisbutik som hon driver.

Johan Eriksson, som skriver dansbandslåtar till flera kända dansband, kämpar även han med en stark envishet och glädje, varvat med utmaningar kopplat till en inflammation i ena benet. Det gör att powerwalks tillfälligt har bytts ut mot en timme på motionscykeln varje dag.

Niklas Lindh, grundare av Dansbandsnytt, har hög energinivå och känner att det finns gott om ork och kraft efter de första veckorna med 16 Weeks Of Hell. ”Jag sover dessutom bättre än på ett par år”, hälsar Niklas.