Hoppa till innehåll

Annonsera hos Dansbandsnytt – mycket för pengarna

Dansbandsnytt.se är Sveriges största nyhetssajt inom dansbandskulturen. Varje månad kan vi räkna in hundratusentals artikelvisningar samtidigt som vår spridning på sociala medier stadigt ökar, med en räckvidd på Facebook på uppemot 850 000 användare varje månad.

Det här är glada nyheter som visar att det är attraktivt att annonsera hos Dansbandsnytt. För nu har Du verkligen möjlighet att nå ut med din annons, i ett seriöst och professionellt forum där ditt budskap får större exponering.

Du kan både synas på Dansbandsnytt.se – på vår förstasida – samt inne i varenda nyhetsartikel! Det gör att du får betydligt större synlighet då Dansbandsnytt är en rörlig sajt som förändras varje dag, jämfört med om sajten vore statisk med få publiceringar. Dessutom kan du bli synlig på vår Facebooksida där artiklar sprids snabbt i flödena, och exponeras för hundratusentals användare.

Vi erbjuder också så kallade ”nativeartiklar” – alltså professionellt skrivna nyhetsartiklar där ditt budskap förpackas på ett attraktivt sätt och där du får möjlighet till stor spridning. Vi hjälper dig med allt, från ax till limpa – från produktion till publicering.

Att annonsera hos oss är förmånligt, både för små och stora aktörer.

Säkra din annonsplats redan nu – platserna är begränsade.

Kontakta oss så får ni veta mer