Hoppa till innehåll

TV: Glädje, svett och tårar – Erica laddar för upploppet av 16 Weeks Of Hell

Screenshot

Nu går deltagarna in i den avslutande fasen av det stentuffa tränings- och hälsokonceptet 16 Weeks Of Hell. För Erica Sjöström, tidigare sångerska i Drifters, har det varit en stentuff utmaning. ”Men jag ångrar inget och är glad att jag tog chansen”, säger Erica själv.

Det var den 15 februari som startskottet gick för sju deltagare med olika koppling till den svenska dansbandskulturen. En av dem var Erica Sjöström. Varje dag går hon en power walk på en timme och dessutom är det gympass de allra flesta dagarna i veckan.

När deltagarna nu har klivit in i vecka 13 av utmaningen så innebär det gymträning i 90 minuter, fem dagar av sex. Det innebär en oerhörd intensitet samtidigt som flera av deltagarna rapporterar om stora svårigheter med att få ihop planeringen med jobb, familjeliv och annat.

Det är något som Erica Sjöström själv beskriver – tilltagande svårigheter med livslogistiken, inte minst då hon jobbar som lärare och nu går in i en alltmer intensiv tid jobbmässigt med slutfasen av ett läsår. Missa inte Ericas egen berättelse. Klicka på Youtuberutan här nedanför så hör och ser du Erica berätta om tårar, glädje, svårigheter och varför hon trots allt är glad över att hon hoppade på utmaningen.