Hoppa till innehåll

Läsarnas egen spellista – här är musiken som ni valde

Foto: Niklas Lindh

När Dansbandsnytt via Facebook bad er läsare att välja ut er favoritdansbandslåt för en gemensam Spotifylista, så blev mixen av gammalt och nytt maximal. Det är både gamla favoriter från tidigt 1970-tal och låtar från i år, som tillsammans ger en unik musikmix.

– Det här är en fantastisk lista som vi har kunnat skapa tack vare våra engagerade läsare, säger Niklas Lindh som är redaktör för Dansbandsnytt, och fortsätter:

– I vår nya nyhetstjänst så ser ju vi att mångfalden är viktig i allt som vi gör, där vi enligt bästa förmåga försöker förmedla både stort och smått, med allt som är relevant. Och om mångfald är vårt ledord så visar verkligen läsarnas musikval på en otroligt spännande bredd. Det är härliga, fartfyllda och även finstämda timmar som finns i den här musiklistan, avslutar Niklas Lindh.

Fotnot: Klicka på Spotifyikonen högst upp till höger i rutan här nedanför för att komma till spellistan i Spotifyläge. För att förlyssna på låtarna i kortversion här inne i artikeln – tryck på playikonen nere till höger.

/Redaktionen för Dansbandsnytt