Hoppa till innehåll

Elisa ställer sig på musikalscenen – schlagerhits i mängd utlovas

Elisa Lindström är en av musikalartisterna. Pressfoto: Markus Gårder

Elisa Lindström firade stora framgångar med sitt dansband Elisas, innan bandet lades ner år 2016. Sedan dess har Elisa satsat på andra saker inom musikens underbara värld, och nu står det klart att hon dyker upp i den nyskrivna musikalen ”De´ E´ Det här vi kallar kärlek”, som bygger på låtar gjorda av Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Torgny Söderberg och Monica Forsberg.

Den 22 september sätts den nya musikalen upp på Nöjesteatern i Malmö. Monica Forsberg och Ingela ”Pling” Forsman står för manuset och Lasse Holm och Torgny Söderberg för musikvalet.

Erkänt duktige Hans Marklund står för regi och koreografi.

Elisa Lindström kommer att spela hotellägaren Bella. I övriga roller syns Magnus Skogsberg, Bruno Mitsogannis, Stefan Clarin, Robert Rydberg och Frida Bergh.

”Kärleken är evig”, ”Främling”, ”Bra vibrationer”, ”Eloise” och ”Diggiloo Diggiley” är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feelgood-musikal.

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna musikalen.

Elisa Lindström har spelat musikal tidigare, bland annat som Maria i Sound of Music.

/Anders Norin, reporter