Hoppa till innehåll

De är nya krönikörer på Dansbandsnytt: ”Fantastiskt roligt och häftigt!”

Erica Sjöström och Tony Irving är nya krönikörer hos Dansbandsnytt. Foto: Mats Carlsson/Peter Knutson

Dansbandsnytt kan nu presentera två nya krönikörer – och det handlar om mycket välkända och uppskattade fullblodsproffs inom sina områden. De tar nu klivet in i laguppställningen bakom den nystartade nyhetssajten för den svenska dansbandskulturen.

Den ena krönikören är Erica Sjöström – en av landets främsta och mest namnkunniga dansbandssångerskor under årtionden. Hon var sångerska i Drifters under 21 år, innan bandet lades ner härom året. Hon har tidigare turnerat med Wallmans, spelat musikal och medverkat i tv-serier.

Den andra krönikören är Tony Irving, som knappast behöver någon närmare presentation. Men förutom sin roll som domare i Let´s Dance i TV4 har han 40 år inom dans- och underhållningsbranschen i bagaget, och med ett stort engagemang och hjärta för dans till dansbandsmusik.

Niklas Lindh som är redaktör och samordnare för Dansbandsnytt säger så här om nyhetssajtens nya krönikörer:

– Det är fantastiskt roligt och häftigt att så oerhört namnkunniga och allt igenom professionella personer som Erica och Tony vill jobba tillsammans med oss på Dansbandsnytt. De är båda oerhört viktiga och starka ambassadörer för dansbandsmusiken och för dansen, och vi känner förstås en stolthet över att kunna presentera krönikor från Erica och Tony hos oss på Dansbandsnytt.

Röda Korset

Ungefär en gång i månaden kommer krönikorna från Erica Sjöström och Tony Irving att publiceras.

Den första krönikan från Tony Irving publiceras på torsdag den här veckan, och Erica Sjöströms första krönika kan ni läsa på söndag.

– Allt innehåll på dansbandsnytt.se är öppet för alla. Så kommer det alltid att vara. Vi tror på seriös och oberoende journalistik, de bästa krönikörerna och där allt grundar sig i en stor kärlek till dansbandskulturen, avslutar Niklas Lindh.

/Redaktionen