Hoppa till innehåll

Lyssnarna får chans att påverka nya dansbandspodden

Programledarna Joakim Agerskov och Tom Lindquist, tillsammans med två av dansbandspoddens gäster under första säsongen – Mats Kärrlid och Mikael Dahlgren. Foto: Privat

Nu får lyssnarna av den nystartade och populära podden om dansband chans att påverka innehållet i den kommande säsongen. I säsongsavslutningen, som publiceras under fredagen, får lyssnarna chans att komma till tals. Och även Dansbandsnytts läsare kan påverka podden.

Det var i våras som podcasten ”Nonstop – ett samtal om Dansband” började publicera produceras och publiceras, med framför allt kända dansbandsmusiker som gäster. Podden blev snabbt väldigt avlyssnad och en av de mest populära poddarna i hela landet.

– Det har varit överraskande att det blev ett så oerhört stort intresse för podden. Att vi periodvis skulle toppa listan över Sveriges mest lyssnade musikpoddar är ju otroligt häftigt. Dessutom har vi flera gånger tagit oss in på listan över Sveriges 100 mest populära poddar, säger Joakim Agerskov som programleder podden tillsammans med Tom Lindquist.

Under torsdagen spelar de in säsongens sista podavsnitt som ska publiceras redan dagen därpå. Och nu bjuder de in lyssnarna att vara med och ställa frågor till programledarna om programmen som har sänts, men också vara med och påverka och tycka till om den kommande säsongen.

– Ja det blir en mix av reflektion och samtal om säsongen som har gått, en blick in i framtiden med podden och så en möjlighet för våra lyssnare att ställa frågor.

Röda Korset

Vilken typ av frågor?

– Ja dels om det finns frågor kopplat till oss som programledare men kanske framför allt om dansbandskulturen i stort, om poddens framtid och att komma med tips på innehåll till kommande program.

Frågor kan ställas i kommentarsflödet på Dansbandsnytts Facebook-sida, vilket redaktionen för podden går igenom och tar in i programmet. Kommentarerna behöver dock skrivas före klockan 12 på torsdagen, alltså senast lunchtid.

/NIKLAS LINDH, REPORTER