Hoppa till innehåll

BILDEXTRA: Så var midsommarhelgen i Kärrasand – dubbelt upp på dansfesten

Det blev precis som väntat en fantastisk midsommarafton vid Kärrasands camping där Kjellez och Bob Stevens spelade nonstop fram till midnatt. Och festligheterna fortsatte även under midsommardagen.

Kärrasands camping, i Urshult i Tingsryds kommun, är en oerhört populär plats att besöka året runt. Men i synnerhet sommartid och framför allt under det populära midsommarfirandet med danser på dansbanan nära den vackra sjön Åsnen. Midsommarfirandet är något av en höjdpunkt på hela året, inte minst för oss i banden, säger Peter Malmqvist i Kjellez:

– Ja hela campingen är full av dansare. Det var nästan fullbokat här i januari/februari. Det här är en helt fantastisk upplevelse, med massor av dans till dansbandsmusik. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira en midsommarhelg.

Efter en fartfylld midsommaraftonen så var det nya friska tag även på midsommardagen. Under kvällen spelade Kjellez och Bob Stevens upp till dans på nytt.

Röda Korset

Här nedan kan du se några av bilderna från midsommaraftonens dansfestligheter i Kärrasand. Fotograf är Linda Westerlund.

Dagtid är det rena dragspelsstämman på campingen när medlemmarna i Kjellez och Bob Stevens spontanspelar för campinggästerna.